Kako funkcioniše

Želite da izvedete građevinski poduhvat u vašem domu, bašti ili kancelariji? Na primer želite da renovirate ceo stan ili da uradite novu kuhinju ili da sagradite garažu, a možda biste da zemenite krovni pokrivač vaše kuće?
Teško je naći Izvođača radova od poverenja, ako ga sami tražite!
Objavite taj posao kroz mehanizam platforme SviMajstori.com, a u roku od nekoliko dana očekujte više ponuda od probranih Izvođača radova, koji su specijalizovani baš za te radove koji su Vama neophodni.
Kada budete imali više ponuda, sami odaberite Izvođača koji Vam se čini da je najbolji za Vaš posao, a po završetku posla i ocenite Izvođača!

logoOutline

Benefiti

Objavite posao iz udobnosti Vašeg doma

Mi ćemo Vas spojiti sa probranim Izvođačima radova

Pregledajte Ponude koje dobijete i izaberite Vašeg Izvođača radova!

Nema potrebe da Vi tražite Majstore, već će oni potražiti Vas!

Kako funkcioniše

exp1

Objavite posao već danas

SviMajstori.com će Vas vodti kroz proces objave posla korak po korak. Jednostavno je i besplatno. Opišite šta želite da uradite, kakvi su radovi u pitanju, a mi ćemo na osnovu toga naći Izvođače radova za koje smatramo da su dobar spoj sa Vama.

exp2

Odaberite Izvođača radova

Obavestićemo Vas o svim Izvođačima koji su videli Vaš objavljen posao i koji su zainteresovani da ga urade. Pregledajte ih i odaberite onog koji Vama odgovara uvođenjem u Uži Izbor. Dobićete kontakt svih Izvođača u Užem Izboru, da se upoznate i odlučite koji je najbolji za Vas!

exp3

Ocenite odabranog Izvođača radova

Kada je posao pri kraju ili završen, kažite nam da li ste zadovoljni odabranim Izvođačem radova. Sistem prikupljanja i objave ocena na SviMajstori.com nagrađuje dobrog Izvođača, a lošeg drži odgovornim! Naša reputacija je dobra koliko i reputacija Izvođača radova. Zbog toga, Vaša ocena je izuzetno važna!

Da li ste spremni za objavu Vašeg prvog posla?
Pokušajte, lako je i besplatno!