Izvodite građevinske radove?

Imate iskustva i možete pomoći Klijentima da završe građevinske poduhvate u svom domu, bašti ili kancelariji?
OSVOJI VIŠE POSLA!

Napravi profil

Kako funkcioniše

exp1

Zainteresuj se za Posao

Šaljemo Vam Poslove na teritoriji koju pokrivate i za radove koje ste naveli u Vašem profilu da izvodite. Vi birate Poslove za koje ste Zainteresovani. Uz svaki posao je jasno naznačeno koštanje za konkurisanje za taj posao, izraženo u tokenima. Ako Vam se sviđa posao - kliknete “Zainteresovan”.

exp2

Ulazak u Uži Izbor Izvođača

Kada se zainteresujete za posao, Klijent dobije obaveštenje o tome i dobija Vaš profil na uvid. Ako je zadovoljan informacijama i ocenama na Vašem profilu - Klijent Vas uvodi u Uži Izbor Izvođača, kada imate značajno veće šanse za osvajanje tog posla.

exp3

Dajete ponudu za Posao

Kada ste u Užem Izboru Izvođača, kreće akcija:) - dobijate obaveštenje o uvođenju u Uži Izbor; dobijate sve kontakt podatke Klijenta; lokaciju posla na mapi; u prikazu tog posla se otvara sekcija za dopisivanje s Klijentom i tokeni za taj posao Vam se skidaju sa naloga. To je trenutak kada stupate u direktan kontakt s Klijentom i dogovarate posao!

Najnoviji oglasi

Ovako izgledaju novi objavljeni Poslovi na platformi. Dobijaćete ih u Vašem profilu, u sekciji “Novi” poslovi. Uz svaki objavljeni posao, biće jasno naznačena cena koštanja za uvođenje u Uži Izbor. Samo kada ste u Užem Izboru - naplaćuju Vam se tokeni. U svakom drugom slučaju, tokeni Vam se ne skidaju sa naloga.

Ukratko: Vidite zanimljiv novi posao, košta npr. 11 tokena. Vi kliknete na “Zainteresovan”. Klijent će to da vidi i prikazaće mu se Vaš profil. Klijent pregleda Vaš profil i ako mu se svidi - uvešće Vas u Uži Izbor. Tada, kada ste u Užem Izboru: dobićete sve opcije za kontaktiranje Klijenta (Klijent dobija Vaš telefon i mejl) i počinjete dogovaranje posla s Klijentom, obilazak posla, itd..